Яблучно-сирний пиріг

Інгредієнти:
Тісто:
3 жовтки,
0,5 склянки цукру,
2 склянки борошна,
50 гр. розтопленого вершкового масла,
100 гр. сметани,
пакетик розпушувача.

Начинка:
500 г сиру (творог),
0,5 склянки цукру,
4 яблука.

Спосіб приготування:

1. Тісто розкачати на змащеному маслом деку, сформувавши бортики.

2. На тісто викладаємо 500гр. сиру, змішаного з 0,5 склянки цукру. На сир викладаємо порізані й очищені яблучні дольки. Краще взяти 3-4 зелених яблук.
Яблука посипаємо корицею, ставимо пиріг у розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 40.

3. Далі ... Хвилин через 40 викладаємо білкову масу на майже готовий пиріг і випікаємо ще хвилин 20.

4. Стежимо, щоб бізе не пересохло! Даємо готовому пирогові добре охолонути і тільки потім його розрізаємо!

1 коментар: